det snöar.

det är så sjukt kallt ute! snön ligger i drivor och det är kallt kallt kallt och halt och kallt och kallt.
men, innifrån ser det mysigt ut och det är det ju också. mysigt. men, jag vill ha sommarSol&värme.

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. idag har varit en vädlgit vanlig dag, inget speciellt har hänt om man säger så och jag orkar riktigt inte besrkiva denna vanliga dag. så jag låter bli.

nästa helg blir det nog en tur till västerås iallfall och vännerna där, det ser jag framemot (: nice . hjälp, nu har jag ingen fantasi alls så jag tror jag ska sluta skriva. det här är onödigt som bara den.

ciao


hej- jag är arg !

hej blogg! hej vänner! hej hej hej!

igår efter guldbaggegalan skrev jag ett j ä t t e l å n g t  inlägg om varför j o n a s  k a r l s s o n borde vunnit en bagge, men datorn bestämde sig för att vara elak och haka upp sig så nonononon ! det kunde jag inte publicera. men, han borde vunnit för att han är underbar ! (jeanette & matilda- håll käften. ni och er ricky W , blä)

så jag är fortfarande lite arg över det. sen så har jag ont i magen, idag har jag ätit alledles för mycket. men, den nya hmburgaren på mcDondalds , den vegetariska, var fatiskt riktigt god, mm. sen så hade vi sång, med anette. det var.. rätt kul för jag sjöng "solo" och hon sa typ "bra". kände mig duktig.

nu ska jag snart sova för att jag är jättetrött. ska upp tidigt imorgon och det hatar jag.

godnatt.


hej- idag är det söndag

idag är det alltså söndag och som min vän jeanette föreslår-
jag ska uppdatera.

jag är så sjukt trött. jag håller på att somna just nu känns det som, förstår inte hur jag kommer orka med skolan imorgon. för jag ska försöka gå, det ska jag. sover bara så konstigt nu förtiden. är typ vaken hela halva nätterna. men det får väl bli ändring någongång.

jag kan berätta om något som hänt i helgen. Jag och lillebror har pratat om att se filmen "den osynlige", mest jag, och därför ägnade vi typ en timme åt att gå igenom videoskåpet och leta efter den i fredagskväll, men vi fann den inte . så vi såg "så som i himmelen" istället och den är fin och får mig att tänka på dig nett, iallfall. men sen igår, så satte min far på videon och frågade vad det var för film som kom EFTER "så som i himmelen", och det visade sig vara just "den osynlige". så glad tänkte jag att vi kunde se den efter att "the break up" var slut (dålig film, inte överdrivet bra). men vad händer:
någon råkar trycka på inspelningsknappen på fjärkontorllen så "den osynlige" spelas över och det spelas in någon skitfilm i stället. jag blev så arg och ledsen och.. usch.

det var inget kul alls.

nu ska jag ringa jeanette & lite senare matilda. ska försöka räkna lite matte idag och även jobba med naturkunskapen. vill gå på bio eller teater, hmm..


fredag.

jag är fortfarande sjuk . väldigt bra sätt att inleda på. trodde lätt att jag skulle vara frisk nu, men inte. det rosslar i halsen och huvudet dunkar. så ingen skola. (det var visst någon som hade kommenterat det i mitt förra inlägg, att det inte är skolplikt i gymnasiet.. undrar vem du är ?!)


och jeanette- jag ber hemskt mycket om ursäkt om jag snor din desgin. hade inte en tanke på att du hade likadan. kommer väl ändra någongång i framtiden.


så vad ska jag göra idag då. filmen bilar har lagts till i familjen martinsons videsamling så det blir nog den som kommer ses. ska försöka komma ikapp med läsningen och- lite matte kanske också ska räknas. men det är ju tråkigt och inget kul alls och .. usch.


nu ska jag sluta. kan ju bara snabbt meddela att glasögonen har kommit & dom är röda !

ciao


hej- jag är sjuk

idag borde jag varit i skolan.
för det är skolplikt i vårt land .
meen. nej. för jag är sjuk.

så jag vandrar omkring hemma, steker pannkakor, msn:ar, lyssnar på musik och ser på tv. hade varit mysigt om det inte hade varit för huvudvärken, slemhostan och rosselandningen.

har försökt göra om min blogg, men alla htlm koder hatar mig och jag vågar inte förstöra något. får be någon söt person hjälpa mig med det någongång när jag är friskare.

ciao.

-hej jag är trött.

    bara för att. bara för att. första bilden är grillJohan (eld kungen) andra är. suddig och jag vet inte vad den föreställer. hej)
idag är det måndag.
det innebär att en ny vecka har börjat
att skolan har börjat
att vi hade matte idag - jippie.


jag är så sjukt trött att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. höll på att somna nyss i soffan. fast, det är ju skönt.
men inte om det innebär att jag inte kan sova i natt.

usch.

jag ska klippa mig på torsdag och glasögonen dyker väl upp på måndag eller något, nice !


lördag

när jag ser ut genom fönstret så slår det mig hur fantastiskt vackert allt är, hur bra allt passar ihop. även fast husen runtomkring (och vårt inkluderat) inte har de finaste färgerna eller finaste formerna så är de speciella och betydellsefulla. här, i det här fyrkantiga (!) huset har jag bott i nästan hela mitt liv. det här är välkänt, det här är hemma.
men . jag längtar bort. jag vill se nya saker, mötas av andra syner när jag ser ut genom fönstret.
hur vackert det än är så... jag vill bort. en liten stund bara. se något annat.
se världen kanske.

vägen till bussen kan jag utantill, gå ner för backen, sväng höger, sen nerför en backe till och framme. vägen till den gamla skolan är automatiskt inpräntad i mitt huvud och såklart, jag hittar ju överallt bland vägarna här. eller, iallfall nästan. för även om jag har bott här hela mitt liv så finns det vägar jag aldrig gått på, stigar jag aldrig gått på. kanske är det här en sån dag, när jag ska göra det ?!

eller. kanske inte.

det är helg och det känns fruktansvärt skönt. två dagar ledigt, två dagar när jag kan göra , nästan, vad jag vill. lite skolarbetande blir det väl, men annars. nej, blir nog mest att läsa pjäser och lyssna på regina Spektor med tända ljus lite överallt. ska skriva brev och börja skissa på hur jag vill inreda det nya rummet. igår slogs jag av hur bräckligt livet är, så nu gäller det väl att man tar vara på sin tid här och ser till att göra något fint av den.

 - livet är rätt härligt !

uppdatering

idag har varit en sån där dag som man inte uppelver så ofta. eller, egentligen upplever man väl det hela tiden. skola, hem och film. vill bara förtydliga en sak från föregående inlägg, efter att ha fått en kommentar av daniel om att det lät som jag var  kär i den jag pratade om. det är jag INTE ! jag tycker bara om henne, that`s it. (: men det är ju också daniel som skirivt den, och han kan få för sig konstiga saker. .

idag har jag sett offside. underbart att se Jonas Karlsson. han är underbar och jag beundrar honom. wowoowowowowowowowowowowowo.

nej. nu ska jag dricka te. och, regina S är spikat. Jag, Elsa, Karin & Max - yeah ! den fjärde mars blir det fintfint fint.

regina spektor

regina spektor spelar i sverige.
i stockholm som råkar vara min stad.

och med glädjestrålande ansikte försöker jag nå dig,
bara för att fråga om du vill gå med.
inget svar.
inget svar.

dålig tajming jag vet
men jag måstemåstemåste gå
och jag vill gå med dig

helst...

och själv vill jag inte gå och inte utan dig eller faktiskt kanske kan jag gå med någon annan och tänk om biljetterna tar slut och kommer det vara en bra dag eller en konstigt och kaotisk dag och hur ska jag få reda på allt det här och jag saknar dig och jag tänker på dig idag och jag vill jag vill jag vill gå på den här konserten och det vore fantastiskt att gå med dig för jag tycker så mycket om dig och. åh. nu ska jag sluta skriva så mycket här. tankar tankar tankar. tack & hej

hej!

hej!
idag har jag varit hos optikern och det var skumt. hon visade massa bilder och grejer och nu har jag tok ont i huvudet. tacktacktack. men, jag ska få glasögon. now it`s very officiellt. nu ska jag välja och välja och välja.


när jag såg dig där långt borta, alldeles för långt borta från mig så förstod jag plötsligt hur jag vill ha det. allting klarnade och jag kände att mina trötta converese klädda fötter bara ville komma nära dig och säga hej. så; hej ! jag saknar dig.

let`s pose ! (nyår)
Tack ni fina för ett fantastiskt nyår - satt och kollade igenom alla bilder och ville bara visa lite glimtar här.
ni är fantastiska .
vi är underbara.
wow.

00:46

jag har världens beslutsångest.
det är svårt att välja glasögon. jag menar, man vill ju se relativt snygg ut. och om det är något som man kommer ha ofta så..
men jag kom på en sak, tänk om jag inte ska ha glasögon helt plötsligt ? tänk om maskinen som sa det hade fel? vad konstigt det skulle bli då, eftersom jag nu är helt inställd på att ha två glas framför ögonen. och jag gillar det.
men varför skulle datorn som kollade mina ögon ha fel? jag menar, sånna grejer är väl rätt smarta och så..

hrm hrm.

men. pratade med amanda nyss och då kläcktes den fenomenala ideèn att behålla de röda och sen när jag börjar tröttna lite på dom köpa ett par svarta till. för rött kan man bli trött på efter ett tag, men svarta håller foreverandallways.

nu borde jag sova och inte sitta här och skriva meningslösa saker.
men vem försöker jag lura, jag kommer inte somna på några timmar än.

ciao.

(:jag bara måste. det här är alltså jag. i glasögon. nu har jag bara lite beslutsångest angående vilka bågar jag ska ha. hrm.
  

hej glasögon!

72515-50 

hej glasögon,
hej röda bågar,
hej dålig syn !

år 2007

förhoppningar och förväntingar,
längtan och önskningar,
vänner som man vet alltid finns där,
en solnedgång,
en soluppgång

det är nytt år ♥

It's so weird
I was just about to leave here
To say OK, they finally got me.
I give in
Oh I knew there must be something
meant for me out there
I just didn't know where to begin

You smile and then you lead me into the dance floor
I can fell that something's starting
Starting soon
Been so tired, haven't slept a night since 1994
Doesn't matter now we're on the move

'Cause this is the year, this is
The year it all will happen
It's finally here, I have been waiting
all my life
So put on your coat, it's
Time to go, it's time
For take-off
I think I can say without a
doubtThis year is mine


tack
!