tack & hej!

Kära, kära, KÄRA blogg.se.

Det här kanske kommer som en chock, det kanske till och med känns lite orättvist efter så många år tillsammans, men jag kan inte hålla på såhär längre. Vi har haft många år ihop. Många fina stunder som jag kommer bära med mig när jag nu går vidare i livet och söker nya utmaningar. Men, jag måste ha förändring. Jag kan inte stanna kvar i det gamla bara för gamla tiders skull. Ibland växer man isär och det känner jag att vi, du och jag kära blogg.se har gjort.

Så därför gör jag slut.

Du kommer alltid finnas kvar som ett kärt minne och en plats dit jag (och mina läsare) kan gå för att undersöka vad som hände den unga LindaMariaMartinson när det begav sig. Men från om med nu får man söka sig vidare till en annan domän. En ny! En fräsch! En mer satsig & riktig! hemsidan att lägga på minnet är lindamariamartinson.se. klicka in där för allt i världen så möts vi i mina inlägg om teater, socionomstuderandet och kaffekoppar.

 

Kära blogg.se.

Hejdå! 


en vanlig dag med ovanlig huvudvärk

har sedan i förra veckan varit hiskeligt seg. första dagarna berodde det på feber och allmänt sjuk kropp, nu på efterdyningarna av nämnda sjukdom. men det blir bättre. måste bara lära mig att sova om nätterna och inte skriva. ett manus börjar ta form och inpsirationen verkar kicka in sent på kvällarna. 
 
önskelista:
 
- en vitlökspress
- en fin vattenkokare
- senapsgula strumpbyxor att ha till alla mina tusen svarta klädesplagg.
 
 

stirrar in i väggen


Idag!

en fin dag på ön.


söndagmorgon

ni vet den där känslan av lite melankoli blandat med seghet blandat med lycka?! den konstiga blandningen av känslor som gör att livet känns lite som en film eller teaterpjäs. När man vandrar runt på Stockholms gator med sitt eget utvalda soundtrack i öronen och gatlyktorna kastar skuggor efter en där man går och går. Händerna i fickorna i brist på de vantar man glömde ta med, håret ruffsigt och i te alls sådär fint som det var när man gick hemifrån och tankarna som snurrar.

Lite så känns det ibland. Lite så var det igår.musik.

musik. 
senaste veckorna har varit fyllda av konserter, och bra sådana. 
dagens tips är att lyssna in dessa.a threehouse wait
finns på spotify.


Lindforest
finns ej någonstans förutom i videos på youtube. men värt besväret!

Varg
EP finns på spotify!
 
 
och så ett band jag ej sett live. men som fångar och fängslar med musik till vackra diktord och skapar magi.
 
 
mando diao. 
wow