vilken klass tillhör du?

precis kommit hem från en kväll på dramaten med KLASS frågan i fokus. finns det klassskillander i Sverige? hur ser de ut? vad innebär det? att klassresa? hur ska man förändra? kan man förändra?
frågorna är många och tankarna likaså. det snurrar. men på ett bra sätt.

så sitter man där igen

onsdag idag och solen strålar. det gjorde den inte imorse när jag gjorde mig redo för dagen vilket resulterade i en alltför varm jacka, MEN den lär vara mysig att dra på sig när solen gått ner. och så farligt varm är den inte. så jag klarar mig. ville bara hitta en inledning...
jag sitter på café och ska läsa. ska alldeles strax börja läsa. massa sidor som ska matas av så jag borde börja nu, för imorgon ska jag ha läst det. så jag ska börja, alldeles alldeles snart. har druckit en kaffekopp och fler lär det bli innan dagen är över. planen är att sitta där jag sitter i några timmar, faktiskt så långt som till fem-sex då hemgruppen börjar. vi får se hur många gånger jag kommer klicka in på facebook under den tiden... har jag tur kommer fina Alva och joinar och peppar.
jag tänkte på det idag. på vänner. på hur många jag faktiskt har och hur glad jag är. hur jag har vänner i sverige och england, och en riktig pärla i frankrike. hur jag har vänner i olika åldrar, människor jag kan prata med och dela livet med. hur jag har ett rikt liv, mycket tack vare de människor som finns runtomkring mig och ställer upp i vått och torrt. denna våren har det betytt extra mycket och jag har inte riktigt alltid förstått det eller tagit tillvara på det, men tacksamheten över dem, över er, är stor.
puss

nytt och fräscht

nya glajjor.
en väldigt fin dag på många sätt. finfrukost med betsy på myscaféet, seminarie i skolan och sedan planering inför sommarens äventyr i fjällen. sen häng med fina kombon och nu snart säng.
imorgon - en ny dag.
dagen efter det - ännu en ny dag.
spännande!

en torsdag

skolan några timmar. arbete färdigskrivet - check
hem och städa lite, fixa rummet.
och ta massa lustiga bilder med fina datorn.

röda naglar och godnatt

naglarna är röda och det är dags för sängen snart tror jag. varit så segt och tråkigt väder idag och det har gjort mig lite seg och tråkig. skolan tog större delen av dagen med sina föreläsningar, men snabb-fikat med alva innan hon for söderut gjorde dagen finare.
nu snart säng.
imorgon en ny dag.
en onsdag.
vad händer då??

smootihepaus och lillasysterbesök

en lillasyster kom. så vi tog smoothiepaus.
nu ska vi plugga.
hon sannolikhetslära.
jag ska läsa om rasism och hur världen egentligen är funtad.

kaffepauser


musiken som talar in

I know it's all I have
I keep my promises to you in this
pocket full of holes
And I know
I know it's all I have
But you look beautiful
in that bracelet of joy
You shine when you put on
that necklace of peace

Wake up my heavy heart
Did I just swallow a stone?
This day would not go by
Another day on standby
I woke up out of breath
Stuck in a dead zone
Another day to search the sky
Another day with nothing but clouds

I know it's all I have
I keep my promises to you in this
pocket full of holes
Yes I know
I know it's all I have