söndag igen.

det är söndagmorgon och jag ser ett efterlängtat avsnitt av Glee och är alldeles morgontrött. tvättmaskin är på i köket och när avsnittet är slut ska jag kila i solen till gymmet. sen kommer min vän roo hit och vi ska nog inte göra någonting alls. hänga. äta mumsig mat och sitta ute i solen.

har haft en väldigt fin första helg hemma här i sheffield. efter jobbet i fredags köpte jag fina tyger som jag ska sy kjolar av och träffade sen Sara i sommarsolen för mysig middag och sen gick vi på bio. väldigt spontant. och såg sex and the city 2. inte världens bästa film, nog en av de sämsta, men den var kul att se. och det blev en riktigt tjejigkväll. och igår hade vi tjejdag i kyrkan och jag hade dramaworkshop och fick blommor som tack för allt jag gjort. mina tjejer började gråta och jag hade tårar i ögonen. det kommer bl ijobbigt att lämna dem. dom är fantastiska!! men kunde svälja tårarna och gå till charley för att fira hennes födelesedag och sen gå hem och möta Bekkah här för sen middag och vitt vin och choklad. fina grejer!

och nu sitter jag i pyjamas.
och är trött. men det är söndag, så det är okej.

en bild säger mer än tusen ord.



jag gillar verkligen våren. varmt och härligt. nu är det tyvärr småkyligt och regn. men sen är det england med och inte sverige som på bilden.


doppa tårna.

jag sitter hemma i sverige, på ekerö. kom hem igår efter en väldigt bra flygresa. gick fort och snabbt och jag fick min väska jätteesnabbt efter att jag landat (den var inte försvunnen denna gång!) och sen tog jag snabbtåg in till stan och träffade matilda några timmar. glass, solsken, promenad förbi dramaten (!!!!) och kanelbulle innan jag tog tunnelbana och buss hem för att överraska mamma och syskonen med att jag kom hem en dag tidigare. och jag gick av linvägen, drog min väska hem och när jag klev in på gården så fick mamma syn på mig. och hon fick spel. nyckeln satt i dörren och jag gick in och hon var överraskad som bara den och började gråta.

efter en liten stund och många "men linda" så samlade hon sig, kalle och anna var inte hemma men kalle ringde och jag svarade. han lät väldigt chockad och trodde han ringt fel. och sen gick jag och mamma och mötte anna vid bussen.

jag gillar överraskningar helt enkelt. och det är skönt med extratid hemma att landa och sen ladda om för förträffen i helgen. ska göra lite packande och planerande ikväll och sen bär det av imorgon för att möta de personer jag ska spendera en månad med! fina grejer.

idag har jag och mamma mest ätit frukost, gått en promenad och smält i solen. och när hon jobbade så fixade jag lite av min packning och nu är jag uppackad. och nu sitter jag med ett glas apelsinsaft vid pappas dator och snart ska vi nog gå en sväng ner till sjön. vatten har jag saknat mycket i sheffield så det blir en fin grej. gå ner till mälaren och doppa tårna.

lördagsmorgon

lördagmorgon och jag vaknade av mig själv vid halvnio. såg ett vänneravsnitt och tog mig ner till köket för en skål med musli och björnbär och jordgubbar med mjölk. kändes somrigt och fint, speciellt när solen skiner utanför ochdet inte är svinkallt i mitt rum när jag vaknar.

om en liten stund ska jag iväg till kyrkan för ungdomsledardag. och ikväll blir det svart klänning, sandaler och röda örhängen för att gå ut och äta med mitt jobb. börjar räkna ner dagarna nu tills jag landar i sverige och förträff. ska ägna morgondagen åt gym och planerande av resan och helgen och också lite packande eftersom jag vet att resten av tiden kommer rulla på. men det är fint. livet i sheffield är fint!

en ny favorit...


efter en lång arbetsdag gick jag med tre vänner till min favoritaffär, köpte ett fint linne och satt sen och åt goda grejer och skrattade så tårarna sprutade. en fin dag! men nu är jag trött och ska sova. leder morgonbönen imorgon och också en dramaworkshop med kursen. och sen har vi tre danska tjejer som bor över här några dagar. dom gör något liknande FORM fast i danmark och är här för att se vad vi gör. så blir mycket folk imorgon. en invasion från skandinavien. och ryktet går om att tio norrmän också ska vara med på FORM! GALET! kära tid.




visst är det fint? blir nog detta linne, en kjol och kofta imorgon. kära tid! vad fint
(och jag är medveten om de två kära-tid i detta inlägg. men jag gillar det uttrycket!)


joyfull!

en väldigt bra och skön helg pågår i sheffield. jag ägnade gårdagen åt att jobba och sen rusa hem, duscha bort baconlukten och sen bege mig till manchester för konsert med mina tjejer från firthpark. fantastiskt! helt enkelt fantastiskt. jag var jättetrött men det var det värt. och idag blev det gym och sen massa tid med Sara som har en skadad fot. vi åt ben&jerrys och såg vänner och pratade och pratade och pratade.

fina tider. nu sängen! imorgonkväll uppträdande i kyrkan. kära tid. min kurs kommer göra detta:


jag ska dansa i röd nättröja och säckiga byxor, keps och stora örhängen. framför massa massa folk! ska bli så himla kul!


söndag!

söndag och ledig hela dagen. känns ganska så väldigt bra faktiskt. har jobbat väldigt mycket i veckan som var och är värd en dags vila innan det normala jobb och kurs schemat drar igång igen imorgonbitti. men, extra pengar är ju inte helt fel, även om det gjort mig trött. igår hade vi lite folk över på, men som tyvärr blev inställd pågrund av regnet, grillkväll. så det slutade med att vi fixade hamburgare i ugnen, åt god pastasallad och skräpig mat och avslutade kvällen med charader och andra sällskapslekar. vilket var väldigt kul! jag hade oväntat roligt och det kan ha berott på att jag var väldigt väldigt trött. när vi lekte så piggnade jag till iallfall.

så idag ska jag försöka göra lite saker som jag måste göra. eller, som jag borde göra. lite grejer inför förträffen (lika bra att passa på när jag har tid), planera en morgonandakt och läsa ikapp lite i bibeln. ska svänga över till en kompis om en stund för en kopp te och sen prata med betsy i eftermiddag vilket är mycket efterlängtat!

         men, det är knepigt att göra allt jag borde göra när jag har hela vännerboxen i rummet och det är enkelt att bara slösa bort massa tid på den. men jag sätter stopp om en kvart när detta avslutet är slut och då ska jag börja pyssla med min dramabibel och tänka för sommaren. fina grejer det där!