rearearearea

idag har jag fyndat!

efter en ganska kort skoldag med klasskontakt och lite repetition med turnegruppen åkte jag och några till in till staden i ösregn. mina förr så vita skor är numera rosa och jag hade inte mössa på huvudet. väl inne i stan hittade vi fram till ett café där kakorna var stora som tallrikar och kaffet smakade gott och juceboxen spelade hög musik. allt var i femtiotalsinredning och det tyckte jag var lite kul. vi, jag och de andra, satt och pratade om livet. klassen. första intrycket och livet i allmänhet. (nu vet ni det)

sen gick vi till humana, secondhandaffär där det var rearearearea. jag köpte sju plagg, men bara fem till mig själv.  OCH allt gick på typ femtio kronor!! det som införskaffades var:

- en röd anorak som är superfin och bekväm
- en jeansjacka.. dom andra gillade den och jag med, men mest i smyg. har aldrig fattat grejen med jeansjacka, men den är lite het.
- en beige trenchcoat
- en röd t-shirt
- en blå och vitrandig skjorta
- en supersöt liten klänning som ska skänkas till supersöt kusin
- ett par av de sötaste röda hängselbyxorna jag sett som ska skänkas till supersöt gudson är det tänkt

nu ska jag nog kila ner i kostymförrådet och sy om en kjol. sånt gillar jag. sen ska jag sova för imorgon väntar fairtradeamabssadörutbildning och på söndag liksaså och sen göteborg och sen stockholm.

jag tror jag somnar.

löven har ändrat färg till röda och guldglittrande, solen ligger på och det är ganska behagligt att vara ute i den friska höstluften från havet. jag är ganska så upptagen just nu, eller. jag är stressad. vi har premiär på vår föreställning på tisdag, och det är så mycket som ska ordnas innan dess att jag blir lite snurrig i huvudet när jag tänker på det. men det ska väl gå på något sätt.

efter en något konstig och snurrig och känsloladdad förra vecka, pustade vi ut i helgen med att dricka kaffe, se film på väggen med projektor, dricka te, sova, gå ut och dricka lite vin och sitta i soffan och stirra och sen somna sent och sen en tripp till malmö igår. en väldigt vacker dag med solsken och fina människor och lugn. vi gick runt, åt och fikade och bara var. en väldigt skön och slapp dag som avslutades med pannkakor i grannarnas kök.

nu ska jag snart gå iväg till vår sal och dansa. jag är helt tomt i huvudet och kroppen men det ska nog gå. jag hoppas det. annars går det inte och då är det inte mer än att satsa och försöka hitta energi någonstans inombords. det blir svårt, men kan kanske gå.

www.teaterkontoret.nu