tillbaka till skolan...

oerhört opepp.
men kursen verkar intressant iallafall. mycket att göra och läsa och svårt att åka bort till Grekland (men det ska gå!) och så. men det blir nog bra. 

mitt rum och hur det faktiskt är ordentligt städat! (äntligen)

efter en sommar av Berlin och Transtrand och Skåne och Göteborg och festival och en vecka i England. så såg mitt rum ut som kaos och kändes kaos i möbleringen. jag måste göra om ibland, det riktigt kliar i fingrarna. nu sitter jag i mitt nystädade rum, sängen är bäddad och jag gillar det. det känns bra. fint! (jättefint!) och allt är genomgånget och kläder ska skänkas bort och massa skräp har slängts. vilken dag det var igår. det var jag och musiken och kaoset. men så blev det bra också!
nu går det att andas liksom.
nu blir det snart cykeltur i det osäkra vädret, det luktar regn, in till stan för kaffe med fina C som jag knappt sett i sommar. och i kväll blir det 25 års firande av min bror.

England. Sverige

i Sverige igen. Landad. Trött av resandet, trött av dålig sömn.

Men, så otroligt tacksam. För England. För vännerna där. För landet som alltid välkomnar. För bröllopet. För omtanken. För skratten. För nya vänner och gamla vänner. Tacksam att det inte hänger på hur ofta man träffas utan på hur bra vänner man är.

Trygghet och kärlek, det har denna vistelse varit präglad av. Dagarna i London med Amanda, kaffe på mysiga cafeer, musikal och planlöst vandrande i storstaden. Sushi på samma ställe som Peter Jöback (!!) och drinkar i sommarkvällen. Sheffield med allt folk där. Middagar. Samtal. Oändligt antal koppar te. Glädjetårar över efterlängtade möten, tårar över hur vackert äktenskapet är.

Jag är tacksam helt enkelt.


framme

framme i mitt älskade älskade England och glädje är obeskrivlig. Känslan av att kliva av planet och känna sig hemma, framme. Fascineras av hur ett land jag bott i endast tio månader av mitt tjugotre åriga liv kan betyda så mycket och vara så rätt. Är det hit jag ska flytta? Lämna Sverige och bo i landet där jag alltid känner mig som jag. Där jag mår bra. Men, det skulle bli vardag och lyckoruset skulle väl lägga sig. Kanske, kanske inte... Det kanske skulle vara helt rätt.

Får magknip av kärlek över England och engelska och engelsmän och luften tycks lättare att andas.

Chauffören har på radion och gamla klassiker bildar tillsammans soundtracket för min resa in till London. Det är mörkt ute, men det känns hemma och inte skrämmande. jag älskar det.

Jag älskar det.

Det känns så rätt att komma hit. Att få vara här.

Kan det vara här mitt liv kommer vara?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/72515/images/2012/pic_207719814.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/72515/images/2012/pic_207719815.jpg" class="image">


uppdatering

jag sitter hemma hos min Olivia i vackra och goa Göteborg. staden har levererat sol och fina dagar sen min ankomst i måndags. hunnit med både efterlängtad häng med O och E på stan och hemma hos de båda i deras fina lägenhter. massa prat. massa skratt. massa, förståelse och stöd.
sedan har det ju liksom typ alltså varit FESTIVAL!
way out west.
den festivalen har verkligen levererat! fantastiska konserter och stunder av magi. jag har fått nya kärlekar och fördjupat gamla och återupptäckt glömda förälskelser. (jag pratar om artister nu)
musik. är. fantastiskt.
deportees. first aid kit. florence and the machine. feist. bon
iver. refused. ben howard. josh T person. frida hyvönen. ane
brun. the black keys. the royal concept. looptroop
rockers. mike snow. laleh. sameblod. django django.

med flera!!

nu ska jag sova. imorgon väntar konfirmationsutvärdering och kärt återseende med ledarkollegor innan häng med O och E och på måndag far jag hem. för att landa i stockholm ett dygn sedan till älskade England och älskade älskade londonboendevännen! (denna uppdatering var mest till dig! du vet vem du är!)