söndag.

och tack tack tack föräldrar för att ni läser min blogg. verkligen, tack. det.. wow. jag kan ju inte beskriva i ord hur glad jag är över det.

så nu blir det väl inga djupgående inlägg längre, knappt några inlägg alls eftersom jag faktiskt inte gillar tanken på att ni läser det jag skriver. jag struntar i att den är officiell för alla, men jag vill inte att ni läser den. 

  hejdå.

ännu en vecka.

min vecka. den har gått snabbt. jag har hunnit med:

- tre försovningar som resulterade i skoldagar med äckligt fett hår och trött-ringar under ögonen.
- ett antal glassar.
- rundor runt på stan.
- två nationella prov i svenska som gick helt okej men endå inte superbra.
- två teaterföreställningar.

min vecka i korta drag. och idag åkte jag faktiskt till gympan, kom i realtiv tid och var med och var hurtig. och sen lååång lunch med jeanette och plus & minus lista och Morgan alling som jag sprang in i skolans matsal. Sen dramaturgi där jag faktiskt fick beröm och sen lite mer stockholm med tre personer som jag inte orkar nämna vid namn. en oväntad av dessa tre faktiskt. vi gick till Skopunkten där jag träffade en gammal vän och sen gick vi runt och jag köpte örhängen och halstabletter på Apoteket och sen åkte jag och såg teater på kungsholmen. och nu är jag hemma, det är skönt.

ska bara bestämma vad jag ska göra på valborg. mitt mål INNAN jag somnar.    hejdå.

bye bye baby

 JAG HATAR MIN DATOR!

så, nu är det sagt, och det är verkligen sant. här hade jag suttit i, åtminstonne, fem minuter och knåpat ihop ett riktigt bra inlägg som snabbt och enkelt behandlade viktiga ämnen, enligt mig, som cyklar, resor och allt annat som man kan tänkas tänka på. men sen så bestämde sig datorn för att radera det. och jag orkar inte skriva något vettigt. den chans ni hade till att läsa något riktigt bra av mig, är borta. tyvärr.

idag har jag ialflall cyklat och jag älskar det.
 
   

hejdå

(den här låten är föresten fantastisk. och videon är underbar. me love. http://www.youtube.com/watch?v=iB32Qu2OrnU)

måndag

klockan är snart halvsju och vad har jag gjort idag?

i n g e n t i n g .

nej, nu ljög jag för jag har faktiskt gjort en massa saker. jag har sett titanic lite på bridget Jones dagbok2 ätit mandariner och mörk choklad planerat biobesök med felicia (vi ska se blood diamond) cyklat runt på ekerö för att upptäcka ön läst i min bok lyssnat på blindside och regina spektor och en massa mer. (en massa mer kanske är att ta i, men en del har jag gjort mer. som ätit yougurth och god ost på fyrkantiga kex. Och sett lite på Rasmus på luffen när den gick på tv och även tänkt att jag borde ta tag i matteboken och räkna ett tal eller två. Sen så har jag faktiskt faktiskt också skrivit på mitt nationella tal till svenskan. OCH - skickat in min jobbansökan för sommaren till en camping i Skåne där jag hoppas få arbeta som barnaktivitetsledare)

det är skönt med lov, för då kan man ha sånna är dagar som jag älskar. men inte alltid för det är rätt skönt att ha saker planerade och platser att åka till. men ibland, behöver man en "i-dag-ska-jag-inte-göra-något-vettigt-dag". Och det är skönt, me love and like.

usch jag mår illa.

http://www.youtube.com/watch?v=G0ukM7aDINk

den här låten har etsats sig fast hos mig och jag vet inte riktigt varför . Men nu såg jag den på tv för några dagar sen, i akustisk version och jag blev påmind om hur fantastisk Måns är (ja, fantastisk) Jag är nog lite kär. Han är bara.. han.. Ja.

idag är det påskafton och jag mår illa av allt sötsliskit som funnit sig till ro i min mage. usch, jag mår nästan lite illa. Men nu är det lov på riktigt, när man är uppe sent om kvällarna och äter godis så att man nästan spyr, wow. Det är så det ska vara. Eller ?! 
         nej.

imorgon ska jag. göra något.                (med detta inlägg ville jag mest bara uttrycka min kärlek till Måns)

Linda bilddagbok

http://myalibi.bilddagboken.se

förkylning & coca cola

väl hemma från fjällen slår dunderförklningen till. Så istället för släkt-kalas för att fira födelsedags mostern, blir det hemma i soffan med fjärrkontrollen och coca cola i stort glas och godis och film och allt annat som man kan ha extra mycket av när man är sjuk.

men, det funkar. Det jobbiga är bara att det känns som om hela min hjärna är överfull av slem och snor och jag kan knappt andas genom näsan, tackgodegud för munnen.

transtrands dagarna var fantastiska. absolut helt fantastiska. gnistrande snö, klarblå himmel och strålande sol. Perfekt glid i längdåkningspåren, lek med galna barn och dramaövningar med going-to-be ungdomar. Sena kvällar med tekopp i den vackra gårdens matsal och insikten om att allt är bra för stunden, det vill jag tillbaka till. fjällgården med allt vad den har och inte har är en av mina favoritplatser här på jorden. Det är så vackert och enkelt att man nästan tappar andan av det. Jag älskar det, jag älskar verkligen det.

 credos fjällgården , transtrand , sälenfjällen.

vinter rapport.

På ett otroligt segt internet rapporterar Linda från snön och vintern i sälenfjällen.

hej!

Just nu sitter jag på en av de vackraste platserna i världen och skriver. Solen skiner utanför fönstret och det gnistrar i snön . Stor kontrast till våren hemma i Stockholm, men det känns inte helt fel heller. Roligt att få uppleva riktig vacker vinter utan snöslask och grå snö. Men, att komma hem till våren känns rätt bra det med, ska bli skönt att kunna vandra omkring i enbart tröja igen och slippa skidkläder och mössor och vantar i mängder.

Det känns rätt fantastiskt just nu. livet och allt sånt där som hemma kan tyckas knepigt. Men här blir allt lite klarare och det känns att man lever på ett annat sätt. Och ja, det är vackert här. (och här hade jag tänkt lägga upp en tokfin bild på fjället, men eftersom internet inte är min bästa kompis så struntar vi i det. Bilddagboken kommer bli full sen när jag är hemma, så för vackra fjällbilder- kolla där :)


nej. jag ska gå och torka håret. har varit ute och åkt på fjället idag och imorgon bär det av hem igen. Ska bli skönt på ett sätt, tråkigt på ett annat.


men, hej stockholm !!