världens finaste

fantastisk helg på så många sätt. en oerhörd tacksamhet över fina vänner och människor som jag kan vara mig själv med med alla mina tönterier och fånigheter och som kan få mig att må bra och trivas. i helgen har det brunchats, varit på gospelkonsert, druckit gott vin, kalasat och kyrkat. sen en seg och härlig söndagseftermiddag med fint folk och en vegetarisk moussaka som la sig fint i magen. solsidan och soffhäng och te och kanelbulle. promenad i regn. samtal om livet. om drömmar. om vad man vill. vem man är. 
 
och idag är det måndag.
jag skulle egentligen pluggat nu på förmiddagen men blev bara två sidor lästa. får ta igen det imorgon. 
ska iväg på föreläsning alldeles straxt. 
 
mycket är så fint i livet! mycket är så bra. det känns tryggt och bra. 

FIN HELG!


hej alien


ögonblick

 
 

 

en sån där dag.

det regnade imorse och jag spenderade några minuter med att titta på regndropparna som bildade kanaler på mitt fönster. bara för att jag kunde. det som brukar ta en timme tog en kvart, alltså att klä sig och packa väskan, så jag hade tid över. så det blev regn-dropps-observation.
 
saker som hände igår:
en fin vän bodde på soffan och vi pratade om livet.
solsidan sågs och det var rätt så kul faktiskt.
mat lagades för hela veckan. 
paus togs från plugget och hjärnan andades ut och var bara tyst. 
musik lyssnades på, kan inte slita mig från FIrstAidKit och Goodbye Lenin soundtracket. det sistnämnda spelas nu också och är perfekt pluggmusik. 
 
det finns mycket att se framemot i höst. besök av vänner, konferens med vänner och utflyktshelger TILL vänner. Bollnäs - det ska bli kul att ses! England - jag hoppas hoppas hoppas kunna komma för jag saknar dig! om jag inte komemr så är det inte för att jag inte älskar dig, för det gör jag. utan för att livet är livet. 
 
annars. skittenta skrevs i onsdags och det gör mig opepp. men så är livet. ibland.