ibland blir man glad och lite sorgsen på samma gång..

Okänt nummer ringde mig på mobilen under fredagens avslutning med filosofiklassen. Vi satt i det grön gula gräset i lumaparken, lärarSpiridola hade precis pratat betyg med mig och jag var nöjd med mig själv när mobilen ringde. Det okända numret tillhörde föreståndaren på folkhögskolan jag sökt till och han ringde för att berätta att jag kommit in på deras linje "teater på turne". Jag blev så chockad att jag knappt fick fram ett ljud. Jag hade faktiskt inte trott att jag skulle komma in eftersom intagningen inte gick så bra. Men jag känner att jag vill gå där och jag ska nog gå där. Det verkar så bra och roligt och jag kom in. Jag kom in. En del samtal till vänner och familj följde, och tårarna i ögonen ploppade fram av chocken. För jag... Ja. Shit.

Så just nu mitt i alla kaosartade grejer som ska fixas sitter jag och känner stolthet. Lite ledsen är jag på ett sätt eftersom det är så definitivt att jag lämnar Stockholm. Först till sommaren, och sen till hösten. Låt oss hålla kontakten! Men jag vill sticka och det här är nog det jag vill göra. England kan vänta... Men studenten närmar sig och jag känner så blandat inför den att jag inte riktigt kan beskriva det på något annat sätt än att det känns galet till alla som frågar. Och det gör alla.


Och nu har jag något att svara när folk frågar vad jag ska göra i höst. För jag tror det blir teater i skåne. Det blir bra! Jag tror det. Det är det jag vill. Jag känner det för.. ja. jag tror det är rätt grej för mig.

Jag kom in... Jag är glad över det, men lite rädd. Jag är mest rädd för att tappa bort alla i sommar och sen till hösten, det skulle förstöra min glädje. För jag har fina vänner som jag inte tänker förlora. Så tro inget annat än att jag kommer försöka, och inte bara försöka utan se till att vi håller kontakten i framtiden. Jag tänker inte släppa er. Just so you know...


without you..

Hej!

Hur mår du? Jag mår ganska bra. Har för stunden ont i magen och lyssnar på musik och just nu är låten sorlig så jag nästan får en tår i ögat, men bara nästan för jag är tuff. (eller, nej det är jag inte, men jag vill gärna framstå som det) Tiden går fort när man har roligt sägs det, och det får mig att tänka på - ska man ha tråkigt istället? För om man har tråkigt går tiden långsamt, men då är det inte kul och det är ju roligare att leva när det är kul?! Så, på ett sätt gillar jag att tiden går snabbt men på ett annat gör det mig rädd. Studenten är bara en och en halv vecka borta och alla pratar om den. Inklusive jag själv. Men det är en stor grej. Något man bara gör en gång i livet och därför är det en stor grej.

Veckorna har bara rullat på och i tisdags var vi och kryssade med klassen och hade kul och sen sov jag hos matilda och såg en film... två filmer och åt cornetto. Sen satt jag periodsvis på hennes balkong eller låg i hennes säng och tänkte och såg hur mörk och vacker natten var. Sen... Ja, vi grillade hos Daniel i fredags efter mycket om och men och min onda sida kom fram i kubb. Jag kan vara världens tävlingsmänniska och det fick de andra minsann uppleva. Även Daniel som var i samma lag som jag fick ta emot lite dryga kommentarer. Men jag hade kul.


Föreställning i veckan, kom och se den. Den blir nog, bra! Tillslut. Jag tror det någonstans. Och sen är det Malin som tar studenten och helg med dramaten (ELLER HUR!) och sen är det måndag och tisdag och sen student. Nu kom jag in på det igen. . oh well. Nu ska jag dansa och borsta tänderna. Något jag tycker är kul och som gör mig glad över att jag inte har kameror som filmar mig.


Later !!


jag vet inte vem jag är

hur ska man beskriva den senaste veckan? ganska fantastisk har den varit, och ja, jag använder ordet fantastiskt för att det är ett bra ord som beskriver saker på ett väldigt rättvist sätt.

förra helgen for jag till västerås och lite standup och lite kompis och sen hem för att träffa två långväga kompisar, en norrlänning och en uppsalabo. sen hem och softa för att ladda inför tisdagen. fick lite bryt på både söndagen och måndagen för att jag kände för stor press på allt men det var det värt för skivan blev så lyckad! så sjukt fantastiskt roligt hade jag när jag sprang runt och pratade med både kända och okända, dansade till ramlar med janet, skålad i champagne med fefefelelisia, jajajajajent och matmatmatilda och snurrade runt och pratade och skrattade och hade hur kul som helst.

onsdagen blev en sen morgon med ivägåkning till skåne på schemat. väl där insöp jag lantluften och kände mig ganska hemma. korna betade i hagen, vi cyklade till stranden och gick med uppkavlade leggings ut till stenen. åt glass i torekov och såg solen gå ner. provjobbade på en resturang, köpte krämer, handlade stövlar. fick jobb på ålderdomshem som jag tror jag tar och planerade inför sommaren. fick videoklipp av kusin som var och såg christian live i örebro. gick i gräset med bara fötter, frosties med fil och kinderägg på kvällen.

och nu är jag hemma. efter en lång resdag med stopp här och var och intagningsprov på en fantastisk fin skola där jag vill gå så sitter jag i mitt stökiga rum med musik som får väggarna att välkomna mig hem. jag ser framemot denna månad med skräckblandad förtjusning.