sista veckan närmar sig och

det är återigen söndagkväll och jag sitter i mitt rum. datorn i knäet, rummet i en halvröra och pyjamas på. har haft en väldigt oproduktiv dag. men en fin dag. började med frukost på baksidan i solen och sen kyrka. köpte tre böcker på bokbord och sen blev det lunch med Sara och avsked. hon åker hem till Belgien imorgon och det är konstigt. hon har varit en så naturlig del av mitt liv här och nu försvinner hon. vi kommer bo i olika länder framöver och det är bara att vänja sig vid alla avsked. nu går jag in i min sista vecka.

jag gillar livet här. men det är dags att åka hem, åka tillbaka. Sheffield är hemma men det är dags att lämna detta hemmet för att hitta ett nytt hem någonannanstans. i göteborg kanske... i sommar blir hemmet i mäsinge och i fjällen. lite på ekerö men mest på andra ställen. men det blir sommar och nya äventyr.

jag ska titta klart på skärgårdsdoktorn och sen krypa ner i min säng. imorgon väntar tjejgrupp och sen middag ute med mina två fina vänner Lucy och Bekkah. blir lite som en avskedsmiddag med två av de människorna som betytt väldigt mycket för mig och varit två av mina närmsta vänner här. men innan allt det sker så ska jag försöka börja jobba med konfalägret. fundera över undervisning. skriva ner tankar och ideer. läsa bibeln. läsa bok. musik. min sista måndag i sheffield...

fin dag.fina gåvor.fynd.

 

nu ska jag iväg och inhandla champagne och kanapeér inför min kurs avslutningsfest.

tack för alla gratualtioner igår!


födelsedagsmorgon.


tisdagskväll.

jag sitter på min säng och ser nya säsongen av one tree hill. har haft en fin dag och en väldigt solvarm hy att bevisa det med. mycket kaffe och frukt och solsken. nu väntar snart sängen.


sommar och SOL

jag sitter ute i solen på min baksida. solen värmer och gräset är grönt. känns som sommarlov. har en ledig förmiddag med min kaffekopp innan jag ska träffa min mentor på starbucks. följt av utvärdering av min kurs med kursledaren och min smågruppsledare och ikväll blir det näst-sista cellgruppen.

men nu njuter jag. av solen. och av att livet är fint. försöker jämna ut min solbränna inför födelesedag och avslutningsfest för min kurs, följt av bröllop på lördag. inte mitt utan en vän. bara så ni vet. såna saker finns inte i min framtid.

jag låter er njuta av lite vackra sommarbilder.jag gillar verkligen det här landet och dessa människorna. och att skicka upp böner sena junikvällar ute på engelska landsbygden.


sol sol sol

hemma efter en fantastisk helg på engelska landsbygden. min tid i england lider mot sitt slut och det känns konstigt. men fint, sverige blir fint. men det blir många avked innan det... ikväll sänds vi ut från kyrkan.

och jag kan inget annat än titta på lite bilder från det kungliga bröllopet och erkänna att victoria var väldigt vacker, daniel stilig och det är fint för dem att äntligen få vara gifta. hurra hurra såhär dagen efter!

och jag räknar ner till födelesedagen. paketet på mitt rum påkallar min uppmärksamhet varje dag och jag är spänd. den kommer firas med vänner och skratt.

lillebror sprang ut

sverige var fint! fint att träffa familjen och lillebror var snygg student. jag är nöjd med min visit i fosterlandet.


syskon i väntan på en springande broder.han var glad!och jag hade en tamburin i håret.och detta följt av ett hejdundrande kalas med massa släkt och vänner och mat i mängder!


sverige.

jag längtar efter sommarlov.
efter att ha studerat länge, och sen vara fri.
att sjunga och få blommor.
kommer ju inte bli ritkigt den grejen iår. kurs och jobb får jag ju lov från, men inte riktit samma känsla. och storflytt blir det ju också.

nu är jag på svensk mark och laddar för lillebrors student. imorgon springer han ut och sen är det bara en martinson kvar i skolan. vad tiden går. fint är det iallfall att vara hemma även om det är mycket som ska fixas. men det är ju så det ska vara. innan, iallfall någon, får sommarlov.


överaskning.

så förra onsdagen överraskade mina tjejer mig med en fin middag ute på resturang. för att säga tack.
jag blev alldeles jätterörd.jag kommer sakna dem.


fredag igen.

veckorna rusar på och det är fredag. igen. jag sitter i shorts och linne och är alldeles solvarm efter flera timmar i solen med min fina vän Lucy. vi hade frappes på starbucks och satt på favoritens uteservering och jag kan känna att solen tog. förhoppningsvis inte för mycket. gillar inte alla ränder man får av solen.

men. inte jättespännande dag idag. jobb och fika och sen supergod sallad med avocado, blåbär, äpple, spenat och tomat med en omelett.


mina nya skor!

så idag köpte jag dem.
sandalerna i guld jag tittat på i en månads tid men aldrig köpt för:
 - dom kostar 28 pund
 - dom aldrig fanns i rätt storlek.

MEN! idag så fanns dom. i min storlek. och med 20%´s avdrag. rena fyndet! och det fina med dem, är att dom har en liten klack - väldigt bra för mig som är den kortaste i familjen martinson.


vad tycks vänner och bekanta?

(bild lånad från dorothyperkins hemsida)