idag mår jag bra.

ja, idag mår jag bra

såhär trött är jag

det har varit en lång dag. bevis på det, jag stavade precis lång LÅGN men raderade det snabbt. men ville endå erkänna mitt fel. nu sitter jag i soffan, datorn bränner sönder mina ben och tvn står på - nyheter. paus i film som jag halkade in på efter fin date med matilda i park. mycket frukt och mycket naturgodis. och kareoke från berns som soundtrack.
jag är trött. så himla, himla trött. det har varit en lång dag som började klockan sex imorse. mycket jobb. mycket svett. mycket helt enkelt. jag försöker att inte tänka på att jag ska jobba massa nu för det gör mig trött. imorgon börjar jag lite senare iallall så jag hinner sova ut och kanske till och med springa innan.
jag vet inte varför jag bloggar om det här.
det är väl ganska så ointressant.
men jag måste skriva av mig.
äve om det bara är blaj.

I thought you said summer is going to take the pain away

upp tidigt ur säng på ekerön. buss och tunnelbana. läsa bok och lyssna musik. öppna och tända lampor. koka kaffe och grädda bullar. baka. prata engelska. baka lite till. finbesök och fika. blåsig och kort promenad. tunnelbana och läsa bok. blindside. hem och ladda om. smink på och håret fixat. konsert i enskede kyrka. fina vännen från skåne. roliga barn. längtan efter egna. (i framtiden) kvällspromenad. hemma.
tankar tänkta. funderingar funderade.
nu måste jag sova.

att gå på luffen. eller bara stanna hemma

tänk om man skulle gå på luffen? bara sticka ett litet tag och vandra iväg. ta en ryggsäck, packa ner tandborste och skavsårsplåster och bara gå. lämna allt och gå tills fötterna sa stopp och hjärnan inte tänkte och hjärtat inte kände så himla mycket. ut i friska luften för att andas och bara vara. gå för att gå. för att njuta.
svensk sommar är vackert.
jag längtar efter sol och bad och gotland och skåneland.

min sköna, lediga tisdag

denna bruden kom på spontanbesök från uppsala och vi hängde på djurgården mest hela dagen och pratade och pratade och pratade och pratade och åt och pratade lite mer. jäste i solen och delade livet och funderingar.

vänta vänta vänta

väntar väntar väntar väntar väntar på besked om hösten.

linda klantar sig, igen.

tack vare att jag är den jag är och inte har något tålamod och är väldigt, väldigt impulsartad idag så började jag möblera om mitt rum. och det blev bra, det enda som inte är så himla bra är att min garderob gick sönder. den brukade ha fyra ben, men ett gick av för ett halvår sedan så nu hade den tre. innan jag började fiffla med den... för nu har den bara två och står helt jättesnett och jag får nog försöka få över min far och hans hjärna som kan fixa den åt mig.
men, det blev nytt och jag gillar förändringar! har min egen lilla klädhörna och det är fint!

jag är svintrött, så då bakar jag bröd

jag är helt alldles jätteslut. kunde inte sova inatt och de få timmar jag faktiskt stängde ögonen innehöll orolig sömn. tankar som jagade, klibbig värme som gjorde att sömnen inte ville infinna sig på riktigt. har dock sovit en halvtimme på soffan nu och hoppas på en bättre natt att se framemot. väntar på E som ska komma hem och som jag ska få se för första gången på superlänge. vi ska hänga med Harry nu tre kvällar i rad och det känns ack så jobbit och ack så fint.

det är lite töntigt, jag vet. men Harry och hela världen är så häftig och magisk och jag gillar den. tur att jag har E som förstår helt och fullt och som jag kan nörda med.

brödet står och jäser och jag tänker. lyssnar gammal musik som brukade beröra och inser att den fortfarande gör det. funderar på ny dator som inte bränner sönder mina ben och om jag ska ta och klippa av mitt hår.

typ så .

en lördag

jag sitter framför datorn och njuter av lite ensamtid. det blir inte så mycket av den varan, och det är inget jag sörjer. men ibland är det skönt att vara själv, kunna pyssla lite. fixa överaskningar, dona lite hemma och slötitta på någon film samtidigt som man skriver blogginlägg. stardust går på tv4+ och jag slog precis på och tänker kanske titta sista halvtimmen.jag har på mig grå, mjuk långklänning och livet känns rätt fint just nu


en engelsk tjej i stockholm


ballongafton


en god natts sömn efter en lång dag

dagens turist - linda martinson
dagens ömmaste fötter - linda martinson
dagens man -håkan hellström

snälla bli min