för en lång lång tid

hej bloggen. det var ett tag sen. och nu skriver jag på min dator. om en liten stund har vi föreställning och jag är ganska lugn. men jag är ju sån att jag blir jättenervös precis innan jag går in på scenen och efteråt också. men håll tummarna.

nu måste jag duscha. det blir korta inlägg. ska snart visa bilder härifrån

jag är framme

okej. jag är här. det är HELT sjukt. jag kan inte skriva så mycket just nu, men det kommer. det är en fin skola, lärarna verkar underbara och klassen lika så. snart kommer vi till en teatescen nära er.

HÖR AV ER! okej? ring. skulle göra mig glad.

(världens korstaste inlägg, men jag hinner inte mer nu)

guld ljusnågra glimtar från sommaren.. den har varit fin och bra och nu ska jag iväg på äventyr.

 hejdå.


kaos.

mitt rum ser ut som om en bomb slagit ner. kläder blandat med smycken, smink och dvdfilmer. en öppnad flyttkartong där jag ska baxa ner mina skor och lite annat.

jag åker på måndag.

det känns jättekonstigt. jättejättekonstigt. men spännande. jag menar, helsingborg, teaterlinje. nu skriver jag på MIN NYA DATOR. den är fantastisk och jag älskar den. den är svart och snygg och ja, ni vet. som en dator ska vara. jag måste återgå till kaoset i mitt rum. dagarna i stockholm hitills har spenderats väl med vänner och barnpassning.

shopoholic? jag, neeeej.

Jag shoppar för mycket. Det är nu ett faktum då jag, ännu en gång, bara tänker titta men sen kommer hem med tre klänningar, två kjolar och en plånbok. Men, allt gick för typ tvåhundra kronor så då kanske det inte är så farligt? Men nu får det vara slut. Jag har inte så mycket pengar att röra mig med längre. Eller, jag har. Men jag ska inte använda dem till kläder. De ska gå till resor i Stockholm och fika och sånt med kompisar - inte klädinköp. Jag har tillräckligt mycket nu. En massa klänningar och kjolar och linnen och koftor och tröjor. Det är nästan galet. Men kul, för den där känslan av att ha något nytt är speciell.


Arbetat i sju och en halv timme idag med en halvtimmes lunchrast. Det gjorde mig trött men det var ändå en ganska okej dag, den gick snabbt och jag jobbade med bra människor. Nu ska jag bara jobba några dagar till, fem dagar som är helt säkra och förhoppningsvis någon extra dag. Sen åker jag hem den tolfte och ska hinna med vänner och familj och packa och umgås med min nya dator (!!!!) som jag inte träffat en. Men den lär vara trevlig. Den kommer ner på måndag tillsammans med min lillebror och kanske storasyster också. Och storebror dimper ner i helgen. Så det ska bli kul. Och skönt att jag slutar snart med jobbet och får några dagars sommarlov innan jag flyttar. Seriöst, hur knäppt är inte det? Jag, Linda ska flytta. Jag vet att jag typ skrivit om det i nästan alla inlägg men det är så konstigt. Känns overkligt liksom.


Nej. Nu ska jag fokusera på Harry Potter and the order of the phoenix som jag ser med in syster. Imorgon far vi på släktträff där jag ska träffa typ 90 personer, de flesta okända men ett par kända. Mina småkusiner bland annat. Jag är inte jättepepp men försöker välja de snyggaste kläderna jag har (och det är svårt kan jag berätta, jag har en del) för att göra ett bra intryck och känna mig snygg.


Det var nog allt för mig denna dag. Ni, de flesta, är värdelösa på att kommentera. För jag vet att ni läser.