julmust

julmust kan nog vara något av det bästa jag vet. druckit det tre dagar i rad nu. eller vänta, fyra dagar i rad. i söndags när jag mådde dåligt bad jag julia handla hem det, om hon orkade, och den avnjöts i fina glas framför tvn för att fira att det var advent och att vi sågs igen. sen drack jag lite-lite i måndags av flaskan och igår drack jag och amanda upp en hel flaska när vi hade slappkväll med pizza och tvn.
och nu läste jag elins blogg och såg bild på julmust och blev toksugen. så jag sprang och hällde upp lite.
mmmmmmm.
och förövrigt mår jag mycket mycket bättre nu.

på riktigt.

på riktigt så är vi inne i adventstider nu men jag känner mig konstigt urfas. tror det beror på min tvåveckorlånga vistelse borta från mänskligheten. jag känner mig lite urfas.
på riktigt börjar jag äntligen bli bättre. det går sakta och det frustrerar mig. men när jag blir frustrerad blir jag trött, ond circel det där. men bättre blir det.
på riktigt har jag haft hjärnskakning och lever med de för var dag minskade efterskalven nu.
på riktigt så har jag varit hemma hela dagen och lyssnat på radio och musik och pysslat och det har varit trött. men jag vill göra saker! gå ut! träffa människor! ORKA lite helt enkelt.
på riktigt har jag en väldigt fin tjej jag bor med som lagar mat åt mig och som är bra på alla sätt och vis.
på riktigt har jag massa fin familj och vänner som bryr sig till tusen.
på riktigt var elin här i helgen och vi kunde ses och hänga lite och mysa.
på riktigt?? ja, på riktigt borde jag kanske sova. men jag är inte sovtrött. jag är rastlös trött.
så ser mitt liv ut just nu, på riktigt.
sällskap behövs ibland. även om man inte riktigt orkar.
.over and out.

tentan skriven, dag på stan väntar

nu är tentan äntligen skriven och jag kan släppa den. eller försöka. iallfall inse att jag inte kan göra någonting åt resultatet nu utan bara vänta på vad resultatet blir. hoppashoppashoppashoppaspågodkänt.
nu ska jag snart fara iväg till stora staden och träffa hanna och secondhandrunda lite. idag ska bli en fin dag, en helfin dag. det har jag bestämt. huvudet är trött efter sen kväll, men en rolig sådan. fest på skolan från klockan tre och sen lite söder på det och sen hem i säng. fint folk, intressanta disskutioner.
läppstift på, gammal körtröja likaså och snart skorna med. nu diska och sen iväg! hejdå hejdå.
(elin. jag saknar dig!)

sista tentapluggsdagen

igår blev det en sen kväll, tack vare mycket kaffe i kroppen. idag är jag lite klarare i skallen och lite piggare. har varvat lite läsning med promenad, mat och kaffe. blir så rastlös när jag pluggar att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men nu känns det som om det mesta sitter. det hjälper dock inte för stresslinda, för hon kan inte hindras från att stressa.
men jag gjorde en liten utflykt till stan, träffade två kursare och gick igenom allt som vi ska kunna inför imorgon. och det verkade som om vi kunde det. hoppas bara hon inte lurar oss med trixiga frågor.

pluggdag del tre

plugg. plugg. läsa om massa sociologer och teorier.
promenad och fika med syster och kusinbarn, bebismys och kaffe.
ännu mer läsa och rastlöshet i kroppen.
hemgrupp. vänner. bibeln. bön. fika. kaffe. kaffe. mycket kaffe.
nu? rastlös och lite speedad men ska försöka sova. imorgon är sista dagen innan tentan.
jag känner mig... stressad men lugn.

tentapluggdag nummer två

pepp pepp pepp pepp