transtrand

klockan är 23.23 och jag borde gå och lägga mig. huvudet är trött. tanken är trött. och imorgon klockan 06.20 ringer klockan och jag ska ta mina stora väskor och åka upp till fjällen för en månad. konfirmationsläger på världens vackraste plats med en härlig bunt människor. rena lyxsommarjobbet! av erfarenhet så vet jag att det är tokslitigt och att man är trött så jätteofta, MEN det är så värt det. för det är så fantastiskt roligt och lärorikt och spännande på alla sätt.
så nu borde jag sova. för nu är klockan 23.26.
snart kommer den vara 23.27...
godnatt.!

semster!

hejdå stockHolm
HeJ BerliN!
nu är väskan packad och nerverna lite i gungning. får alltid resfeber innan jag ska ut och fara. men himla fint ska det bli. fyra hela dagar med betsy och olivia på Berlins gator. helfint!

hurra hurra

sommarlov, hurra!
på söndag åker jag till berlin.

ett fantastiskt bröllop

min bror är gift. jag har en svägerska. hon är fin. min bror är fin. och deras bröllop var alldeles fantastiskt vackert och roligt och stilfullt. total lycka att se dem gifta sig. total lycka att vara med massa släkt och annat fint folk och fira det. total lycka att solen sken och att rödbetsbiffarna blev bra. total lycka att kärlek är så vackert.
..det är vackert så..