i London

jag sitter pa hotellet i london och trivs. hittills har vi druckit kaffe, vandrat omkring och spanat in platser och hus. handlat och atit god mat. sett the lion king (!!!!!!!!) och det var sannerligen en upplevelse. jag dansade gatorna fram efter och sjong samma fras om och om igen (he lives in you... he lives in you..) tills matilda fick spel. da slutade jag. middag och biograf med kusin axel igarkvall och sen promenad hem genom en lagom kall stad. det ar var har! jag vill inte hem till snon igen.

nu vantar museum, parker, affarer och kaffe. ikvall musikal igen, denna gang les miserables. enligt matilda framkallar den en del tarar, sa det kanske blir mer av den varan. jag fallde bara nagra tarar nar mufasa dog for att det var sa sorgligt och vackert pa samma gang.

jag trivs.

jag skulle vilja skriva så mycket mer än vad jag gör.

jag sitter på kontoret och idag har vi inte så mycket att göra. kontorsfikat har vi gjort och funderat över framtiden kan också bockas av. det har slutat snöa nu, men gatorna lär vara vita av vacker snö. hanna kommer snart hit och vi ska pulsa till ett café och varma koppar kaffe. amanda skriver på datorn, fingrarna rusar fram över tangentbordet. avbryts av porttelefonen som surrar, hanna är här.
imorgon väntar London och dagar av vila och umgänge med min matilda. jag tror det heter lycka, det som kommer och tar tag i mig ibland. över allt det där lilla som man har, som faktiskt gör att man mår bra. som en god vän som lyssnar när man pratar av sig om det jobbiga, det som gör ont. som att med förkläde på laga mat och städa och njuta av att göra saker som man kan och trivs med. som en slinga utav toner som lockar fram ett leende på frusna och flagnade läppar.
som att vandra genom livet med Honom. som att försöka se på världen med Hans ögon. försöka älska och leva och andas och skratta, fullt ut.

godnatt alla ni

jag tror det är läggdags...

 

såhär trött är jag just nu. att jag bara kan stirra upp på en betongvägg som inte går att skruva i.

så jag tror jag går och lägger mig. tidigt för att vara jag, men skönt ska det bli efter fin dag. kontorsfix och promenad och fint fika och ännu mer promenerande som resulterade i skavsår på tån.

godnatt - sov gott


godnatt alla ni

jag tror det är läggdags...

 

såhär trött är jag just nu. att jag bara kan stirra upp på en betongvägg som inte går att skruva i.

så jag tror jag går och lägger mig. tidigt för att vara jag, men skönt ska det bli efter fin dag. kontorsfix och promenad och fint fika och ännu mer promenerande som resulterade i skavsår på tån.

godnatt - sov gott


en fredag.

det snöar ute. jag sitter i en soffa i skärholmen, har just ätit min andra godis och tittar på snön som trillar ner från himmelen utanför fönstret. nya tröjan från monki är på, tjugokronor känns som ett rimligt pris, stora guldörhängen och snart ska håret fixas och trixas med. min vackra amanda har min prickiga klänning på sig, hanna är påväg hit och jag tror det vankas nybakat bröd innan vi ska ut i stockholmsnatten. Nina Kinert spelar och vi ska dansa och lyssna, dricka ett glas vin och njuta av livet. och bli peppad igen.
fint kaffe hade vi hemma i bromma innan vi for hit. prat om livet och många kakor och klädbyten. fina elin och minnen från svunna tider med festival och konversationer om allvaret. tankar på frizon i sommar. blindside ska ju dit, så visst borde vi med??

godnatt.

dagen lider mot sitt slut och klockan slår snart elva. ljusslingan vid fönstret väntar på att släckas, och sängen och sömnen väntar på mig för att ta emot mig och omsluta mig och fylla mig med ny energi. en dag kan vara så olik en annan. igår var det mycket folk hela dagen och mycket fika och härlig promenad och bara åkeshov. idag kontor och staden och fikan och packa-packa-skicka jobbet och bus med gudsonen och spontanbesök hos mormor och morfar som bjöd på macka, avokado, te och nybakad citronsockerkaka.
när jag landade hemma på kvällskvisten sorterade jag min garderob så att det ser okej ut och så att jag hittar kläder jag faktiskt har. vänneravsnitt och joni mitchell och gelehjärtan. guldspegeln som inte kan sättas upp än i brist på betongspik och guldsandalerna som väntar på sommaren. ungefär så känner jag mig nu. jag längtar efter sol och torr mark och betongspikar så att jag kan få fast saker, få ordning, få klarhet.
godnatt.

sånt som jag tycker om

att baka kanelbullar och semlebullar när jag är på dåligt humör och har massa jobbig huvudvärk.

tacksamhet

tacksam över nya boendet.
tacksam över filmkväll med popcorn och hunkiga filmstjärnor.
tacksam över att vännen är i landet igen och att jag snart får se henne.
tacksam över det jag får göra på dagarna och de människor jag får möta.
tacksam för att det snart är sängdags.

jag gillar fötter..

jag gillar att ta kort på fötter. och skor.
och så gillar jag sommarskor.

nu är jag typ iordning i mitt rum och det är skönt. småplock kvar, men jag orkar inte just nu. men ryggen värker som bara den och jag är trött i huvudet och tankarna. så det får vara för nu. det är inte rörigt iallfall, och ganska mysigt.

kom hem nu vi saknar dig.

har precis börjat återvända till livet efter dagar av feberyra. befinner mig på utbildningsvecka utanför göteborg, men har inte blivit utbildad. har mest varit trött och sjuk. imorgon väntar göteborg och olivia och elisabeth, lördag hem till nya lägenheten.

och H - om du läser detta vilket jag inte vet om du gör, så vet att jag saknar dig. och att du är högt älskad av mig. och att jag ser framemot att ha dig hemma igen.