vad du skrämmer mig, men jag börjar förstå dig nu.

så hamnar man vid datorn, igen. det är få saker som förändras.
julafton har passerat och så också juldagen och annandagen och nu är vi inne på tredjedagen. julafton kom inte med buller och bång, för julkänslan var långt borta. den, riktigt julkänslan. den man hade som liten. det var inte samma spända väntan, samma fängslade blick vid Kalle Anka. Jag kom och gick lite som jag ville, och det kändes inte ritkgit som jul. men jag fick det jag ville ha och det är jag glad för. så visst, julen har varit bra. men... det har saknats något. dagarna har gått så sjukt fort med släktkalas och grejer, att jag inte ritkgit kunat njuta av tiden. och imorgon far jag till uppsala och det känns bara kaos inuti.

för jag vill bara vara hemma. se på filmer. äta mandariner. njuta av julen. inte packa och stressa fara iväg på kalas varje dag och stressa runt i stan med tusen andra människor som är inställda på att döda alla som kommer ivägen för deras shoppingdag. (nu tog jag i, men det kändes så igår när jag var inne i stan i en och en halv timme. två klänningar rikare och ett par örhängen, men jag fick inte tag i det jag verkligen sökte efter. den lilla klockan i långt halsband från glitter, how i love it)

nu vankas det gröt och packning och jag ska försöka få min jul med film och mys

cause the hardest part of this is leaving you ...

jag bryr mig för mycket, alldeles för mycket.
om vad andra människor tycker, om vad jag tycker, om vad världen tycker om mig. och det är sjukt, att andra människors åsikt ibland, och oftast, ska spela större roll än min egen. jag hatar det. att .. ofta behöva känna sig fel och (be)dömd när man gör något, sukta efter beröm och uppmärksamhet. och även om jag kanske inte gör det lika tydligt som vissa andra, så gör jag det. för jag tror alla gör det, i en viss mån. när jag gör något som jag tycker är bra, då litar jag inte riktigt på mitt eget omdöme utan måste fråga andra om jag verkligen var bra. och om jag gör något dåligt vill jag på ett sätt att folk ska hålla med mig, men på ett annat att de kansek ska peka ut det som är bra, på riktigt riktigt.

för jag hatar känslan av hopplöshet som infinner sig. klumpen i halsen för att man inte får en klapp på ryggen eller en stjärna i kanten, inte utmärker sig på ett bra sätt. jag vill bara.. jag vet inte. vara lycklig. men det går inte när alla först ska kontrollera att jag duger.

all i want for christmas is you.

förra helgen bakade jag pepparkakor. eller, jag och jag, vi bakade pepparkakor. jag och mina bröder och amanda. och jag kom att tänka på det nu, för jag har precis kommit hem från barnvaktning av tre galna kusiner som tydligen hade bakat 270 pepparkakor. och dom var så stolta över det, och jag tror jag fick höra det kanske tio gånger. annars så har kvällen varit fylld av kurragömma, glass och "kan-vi-inte-leka-resturang" en fin kväll med andra ord, även jag fast jag nu är ganska slutkörd. uppspelet i fredags gick .. ja, sådär. helt okej, men inte jättebra. kände att min röst inte räckte till, och det är nog ganska sant för i lördags kunde jag knappt prata. det var inte jättekul, men lite. jag gillar att vara hes !!! :D

     
 
  
men pepparkakor alltså, kan det bli mer juligt än så?! en massa pepparkakor, och mjölk. eller lussebullar. eller min absoluta favorit - glögg!!!!!

mina fötter gör ont

genrep idag och det känns fortfarande inte jättebra, men okej. jag ska göra mitt bästa imorgon.
magen gör ont och fötterna värker men jag har julkänsla!! feting känslan i hela halva kroppen och nu ska jag gå och pyssla lite med presenter och så..

jätteonödigt. men. ja.

!!!!

hej framtid, hej söndag

nu är det söndag !! klockan har slagit för mycket och jag ska snart gå och sova tänker jag. eller, jo. det tänker jag för ögonlocken trillar nästan ihop. dagen har gått fort, men långsamt och jag känner att jag faktiskt haft tid att inte oroa mig över teatergrejer och sånt struligt, men roligt på sitt sätt, och istället kunnat koncentrera mig på att bara softa. julpyssla. lyssna på musik. skriva lite. jag har fått en väldigt kreativ tillvaro, jag har börjat klottra ner ideèr på låttexter och saker och det är kul - jag gillar`t väldigt mycket. vore häftigt. får väl ta och lära mig gitarr eller piano så att jag kan sätta musik till orden, det vore väldigt häftigt.

                           annars då.. ja, jag drömmer om livet och saker som jag vill göra och jag bävar inför beslut som ska tas och jag vet inte, jag stressar upp mig. framtiden - kommer du vara snäll mot mig? jag bara undrar, för om du inte kommer det vill jag vara förvarnad, okej? inga läskiga överaskningar som förstör min lycka, ska vi säga så?    - bra! !! !!!


godmorgon

klockan är snart ett och jag har sovit sen klockan elva igår. det är ganska länge. jag behövde nog sova (min slutsats) för annars skulle jag väl inte sovit så länge som jag gjorde.

det är torsdag idag och jag känner mig stressad. inför allt som ska hända framöver. det som jag oroar mig mest över och som känns som en klump i magen är uppspelet. jag kan itne göra något bra. det går bara inte.
jag kan itne hitta rollen och när jag gör det så är det fel och det känns som om jag förstör hela scenen och jag missar repliker och förstör och .. jag vill inte. faktiskt så vill jag itne spela upp det här. och nu är jag sjuk, men jag vet att jag måste pallra mig till skolan imorgon för repetiotion och på måndag också och på torsdag nästa vecka också för på fredag ska vi spela upp. jag är nervös. för jag vill göra något bra, något riktigt bra. något som får folket i publiken att känna "wow, hon var duktig". för jag älskar det här, jag älskar att spela men det känns inte som om jag är tillräckligt bra, tillräckligt någonstans.

det som var bra igår var väl att jag hittade hur jag skulle säga vissa repliker och att jag bara ska sitta irriterad och bitter en hel fest -roligt värre. jag hoppas det blir bra.. tillslut. det blir det säkert. det är bara jag som känner mig otillräcklig.

!!!!!!!!!!!!!!!!

jag borde göra kart historian.


idag har jag pluggat, och verkligen försökt vara fokuserad. men det är svårt när jag hela tiden hittar andra mycket intressantare saker. på internet. under foten. i skrivbordslådan. ÖVERALLT!

och nyss så hittade jag denna. och jag gillar den. verkligen. den var fin lugn och akustisk.och så hittade jag den här också.