det kan inte bli bättre än såhär..

                                       
det kunde inte blivit en mer lyckad kväll. kanske om vi hade kommit in på något dansställe lite tidigare, men det bidrog bara till den galna kvällen. helt fantastiskt var det och hela jag blir glad bara jag tänker på det. och när jag hör musik och ser klipp från konserten. det var fantastiskt. han är fantastisk. och vi var fantastiska.

makaroner.

jag sitter på mitt rum och äter makaroner och ketchup. inte jättegott, men jag orkade inte laga något annat. imorgon har jag lovat mig själv att försöka laga något vettigare än vad jag brukar äta. (couscous, makrill, cornfileer, morötter, havregrynsgröt, fil och flingor) jag är tyvärr ganska dålig på att orka laga. men det har hänt att jag satsat lite. men inte ikväll. så jag äter mina makaroner och ser lite på en engelsk tvserie, skins, och tittar runt i mitt rum. elisabeth är borta och det är lite tomt. och väldigt stökigt. ska städa och fixa lite i helgen känner jag, om jag nu orkar. men det ska jag göra.

annars mår jag bra. jag är trött i huvudet eftersom det är sjukt intensivt här. teaterlektion efter lektion och nu är vi inne i repetitionsperioden och innan höstlovet har vi premiär på en kabare som vi ska skriva. det är galet mycket men fruktansvärt roligt att göra. jag älskar det livet, även om jag blir trött på det ibland. teater h e l a tiden. helt galet att jag får göra det ett år, sen får vi se. kasnke teaterpedagog här. kanske stockholm. kanske världen. jag vet inte.. och det behöver jag inte heller veta. det som händer, händer och det som ska bli, det blir.

jag tror jag ska strunta i makaronerna och ta lite glass istället! känns mer lockande, även om jag mår lite illa. men det är nog av makaronerna. var längesen jag uppdaterade så det kändes som om det var dags nu. och skriva lite mer än vad jag gjort på sistonne. i helgen blir det mys och bio och kyrka på söndag. ska bli skönt att få sova ut imorgon. jag älskar att sova, men är dålig på det. sitter hellre uppe och dricker te och sover fem timmar. så tänker jag på kvällen. på morgonen, när klockan ringer tänker jag tvärtom. jag börjar nog bli vuxen men det går långsamt.

sundsgården

                                         det här är min värld nu.

min hals gör ont

jag har ont i halsen och ställde därför in en utekväll med mina vänner i helsingborg. men, kvällen var inte förlorad eftersom min vän olivia också skulle vara hemma. så vi har legat i hennes soffa och sett shakespeare in love och ätit popcorn och sen myst med te i köket.

jag trivs väldigt bra här på skolan. det ligger precis vid havet och det är fantastiskt vackert. igår gick vi en kvällspromenad några stycken och jag la mig på stranden några minuter och tittade på stjärnorna och bara andades. och jag har hittat riktigt bra människor att hänga med, klassen är skön och lärarna bra - dom vet vad som sysslar med oftast. det är sjukt kul att bara hålla på med teater, kul och läskigt. hittills har vi haft ett teatercafé och på måndag och tisdag ska vi ut till två skolor och göra dramaövningar på temat utanförskap och fördomar. jag och min rumskompis elisabeth ska spela forumteater där jag ska förtrycka henne och misshandla henne. men det blir bra. och på tisdag kommer vi få reda på grupperna som vi ska turnera i. det spekuleras mycket i vilka konstelationer det blir.. man hoppas ju på den fantastiskt bra gruppen, men det kommer det aldrig bli.

imorgon ska "gänget" till ven eller danmark. haha.

- vad gör ni?
- hur mår ni?
- var är ni?