listansaker jag gillar just nu:

solbruna kinder med några fräknar
nya vita shorts från en vänlig moder
secondhand jackan inköpt för tjugo kronor
filmkväll med vänner
halstabletter i fin burk

saker jag inte gillar:
 at jag ska flytta om mindre än en vecka
min hals och min näsa som är sjuka
krigöver.                                            and I will try, to fix you.


teaterfestivalen är över. men på grund av en dålig kamera ska vi spela in en av pjäserna imorgon. så jag har ett framträdande kvar. kom precis tillbaka från teaterscenen där vi spelade min pjäs på nära håll för andra, och sista, gången. känns tomt. tråkigt. konstigt. jag har spelat teater, nästan varje dag i ett år nu. spelat över fyrtio föreställningar. och nu är det slut. och jag vill inte att det ska vara det. jag vill inte släppa teatern. det är en för stor del av mig. det går inte att lämna bakom sig. som det känns just nu, så vill jag aldrig släppa taget om teater.                                                                                  hennes hjärta slog hårdare för varje sekund.

idag.

Idag har jag haft min första föreställning på en stadsteater. Skolan jag går på är knuten till en teaterförening som ordnar evenemang runtom i landet och idag var det dags för ett i Helsingborg. Tre skolor, fyra pjäser och en dag på Helsingborgsstadsteaters stora scen. En väldigt häftig upplevelse även om jag nu sitter och stirrar på min dator med ett huvud som inte hänger med på vad som händer runtomkring.

jag tror att jag ska fixa lite popcorn och sen njuta av en kväll med mig själv och någon tv-serie. när man umgås med människor hela tiden, och praktiskt taget bor på varandra så behöver man ensamtid. och speciellt nu när vi laddar för stor teatefestival till helgen. en massa som ska ordnas. hur kul som helst (!) men mycket att ha i huvud och kropp.

(och elin. det här var till dig. känns dom du är den enda som läser. eller?? hmm.. )


idag.

det är mycket att göra. hela dagen har gått åt till att öva inför vår teaterfestival som går av stapeln nästa helg (!!). mycket som ska göras, väldigt kul men väldigt mycket att ha i huvudet. plus att försöka ha ett liv utanför det och inte tappa sina vänner som inte är mitt uppe i folkhögskolelivet. det blir mycket att balansera.

nu ska jag välja kläder till min föreställning som ska spelas på festivalen.
sen borde jag sova.
ja, vi får se hur det går.

en fin helg på landet.