min handled.

jag tror att jag stukat eller vrickat min handled.
i sömnen.

vet att jag vaknade runt två och knäckte till handen på något sätt, och sen har den gjort ont. och gör det fortfarande. är road i smärtan, för vem skadar handen i sömnen?? känns helt sjukt, men eftersom den gör jätteont måste det ju säkert hänt.

lovisa sa att jag kanske drömt något våldsamt där jag slogs och därför skadade handleden. vem vet. knäppt är det iallfall.

Kommentarer
Postat av: Elin

Aj aj , inte bra, men det är fullt möjligt att skada sig i sömnen. Det händer mig ofta. Det är inte kul!

Postat av: Hand

det kunde varit värre, du kunde ha ramlat ur sängen och spräckt skallen

2009-09-09 @ 00:44:42
URL: http://invein.blogg.se/
Postat av: Anna

Lilla linde...Det var inte så lyckat:P Men, men jag ska inte klandra dig. Är rätt klantig själv. Hur läget är med mig...Jo, helt ok...eller nej...Jag har ju typ brutit kontakten totalt med en av mina vänner och det e aldrig roligt. Sen är det ok, lite stressigt i skolan men det funkar. Ska gå på min första dramalektion på måndag och det ska bli så otroligt kul!!! Du borde komma hem och se den musikal vi ska spela upp:D nåväl, nu vet du ju iallafall lite. Fast det finns SÅÅ mycket mer att beräta. Men det orkar jag inte skriva på din blogg. Plus att vi ses om en vecka. Godnatt på dig<3



Plus att det var VÄLDIGT viktigt för mig att höra något sådant för dig. Även om du driver ibland så tar jag åt mig hela tiden!!

2009-09-10 @ 21:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback