skåneland.

Nu är jag nere i Skåneland och skriver. Dagarna rullar på och jag har jobbat två redan... Det är, ja. Jag har ju inte gjort så mycket. Bara massa information och rundvandringar och sånt. Men det känns okej. Läskigt att ha så mycket ansvar, men det är säkert stimulerande när man väl lärt sig vad man ska göra.


Jag saknar inte Stockholm så mycket, men det kommer nog kännas om ett tag. Men jag ska ju iväg på peace and love om en vecka och sen blir det två veckor här och sen Stockholm en dryg vecka och sen tillbaka ett ganska bra tag. Men då lär jag vara inkörd och det lära vara lättare att göra allt som ska göras. Känns lite segt bara, och nervöst. Imorgon jobbar jag mellan två och elva och det blir ett rejält pass. Sen jobbar jag till på tisdag för ledigt en dag, en väldigt speciell dag.


Och så är det de här med fotbollen...

Här nere tog vi itu med våra känslor genom att gå ut på gräsmattan och spela en varm och svettig fotbollsmatch på sex personer. Mitt lag vann och jag gjorde en del av målen faktiskt. Fotboll är kul när man orkar, man blir ju ganska seg och trött och svettig och varm. Det är kul iallfall. Trist att vi förlorade, jättetrist. Men. Ja.


Jag fyller år om en .. vecka!!!!!


Kommentarer
Postat av: Inspiration

http://SOMMARTIPS.blogg.se/

2008-06-18 @ 23:26:52
Postat av: © Katta

Skåne <3

2008-06-18 @ 23:27:12
URL: http://fakkors.blogg.se/
Postat av: Anonym

NU ska jag uppdatera min blogg. För DIN skull. OM du vill kan jag rapportera varje dag och säga exakt vad som hänt mig. Idag till exempel har jag jobbat nio timmar. Woho!

Linda, nästa vecka är det Peace. Nästa vecka. Hur gick det till? Ajajaja.

2008-06-19 @ 01:03:42
URL: http://alvafelicia.blogg.se/
Postat av: Elin

Yeah! Skåne och jobb, låter trevligt. :) Jag saknar dig, min kalender fortsätter att vara spårlöst försvunnen, men imorgon ska jag börja hugga tag i kartongerna så då hoppas jag den dyker upp! Jag VILL komma och hälsa på!! :D:D PUSSPUSS<3<3

2008-06-19 @ 10:14:49
URL: http://hejhenning.blogg.se/
Postat av: Anonym

idag kompletterade jag min håkanskivsamling med det är så jag säger det :D

JAG FYLLER OCKSÅ ÅR SNART

2008-06-19 @ 20:13:26
URL: http://jeanettebarasanning.blogg.se/
Postat av: benny

äh födelsedagar ~





hurra för gamla människor.

2008-06-21 @ 14:10:17
URL: http://faceon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback