fina, fina dagar.

jag sitter på sängen och tittar på fantastic mr. Fox. Matilda åkte ner till London idag, och jag har jobbat många långa timmar. började klockan sju och slutade två och gjorde alla mackor. så jag är ..trött! men det har varit fina dagar, väldigt fina dagar. mycket kaffe, sol och glass.



jag försvann tyvärr på bilden. men den var fin. matilda är fin!
nu åter till film och sen ska jag deklarera, prata konfaläger och prata med olivia.
somnar förhoppningvis inte innan allt detta.


en lista.

saker som gör mig glad just nu:

- det är vår ute och solen skiner.
- nymålade naglar!
- jag har nya sandaler, fina som bara den och inte så fasligt dyra.
- drack en fin kaffe med fina Sara i solen idag.
- jag hittade bibeln i dramaform, hela bibeln som små pjäser.
- på lördag kommer matilda hit (förhoppningsvis!!)


och nu ska jag nog kila ner och äta mat ganska snart. Kristin lagar och bjuder och det känns fint. och ute sjunger fåglarna och träden blommar. livet är ganska fint just nu.

london!

så helgen i london blev inte vad jag planerat. matilda kvar i sverige pågrund av vulkanen gjorde att jag åkte ner och hängde med kusin Axel och kompis Ernest. vilket blev fint - men inte samma sak alls. ser framemot en annan resa i framtidien med musikal och kaffe och prata med P&F!

men london var väldigt väldigt fint och jag blev förälskad i gatorna och marknaderna. kasnke flyttar dit en stund.. är väldigt sugen.



axel!



jag gillart!



linda och ernest på turistäventyr i londonstaden!

nu håller jag på att finslipa en teologisk uppsats. jag är ganska dåligt på sånt, men det går. skriver om helande vilket är intressant, men det blir mycket mina åsikter och inte så mycket såhär säger bibeln. men det blir nog bra. jag är trött och det blir tidig kväll igen. blev bara några timmars sömn igårnatt innan jobb imorse tidigt tidigt.


onsdagkväll och en godisaffär

igår hade jag en fin dag! efter några timmars jobb mötte min fina vän Roo upp mig för att ta med mig på en av henne planerad fin dag som innehöll secondhandaffärer, pickick i vacker park och fika på världens mysigaste fik som hade en godisaffär på bottenvåningen - det andades godisaffären från pippi på rymmen. jag älskade det. tror jag upprepade den frasen minst tjugo gånger under den timmen vi var där.



fina grejer!



och fika avdelningen var mys.

nu ska jag faktiskt packa lite inför stundande londonresan (MATILDA OCH HAIR) och sen duscha och krypa ner i sängen. det är ju en dag imorgon också och den är fullspäckad. jobb i några timmar och sen fika med min vän John, sen fika med Lucy och sen på kvällen kommer Rach över på middag. fixade den idag så känner mig lite som en tv-kock som förberett allt. tyvärr blev det lite för salt, men det får hon leva med. fetaost och spenatpaj är ju endå ganska så flott.

godnatt


back from wales.

tillbaka från wales och jag är så rackarns trött. ett hundratal ungdomar, massa goa ledare och en vacker plats gjorde inte att helgen blev enkel. har varit ganska kaosartat och jobbigt och drygt, men samtidsigt väldigt fantastiskt. många av ungdomarna som inte var kristna innan, mötte Gud och blev intresserade, och många fick nya vänner och hade kul. men sen har vi ledare skrikit halsarna av oss, sovit max sju timmar under hela helgen och varit överallt för att ha koll.

men vilken helg! det här är något jag vill ta till sverige. inte folket härifrån, men själva grejen. här går kyrkan ut i förorterna! dom tvingar ingen att bli kristen, men alla ledare är så dom är öppna för det om ungdomarna frågar och det gör dom ofta. typ, varför vi forfarande vill vara med dem när dom uppför sig som de gör. blir en häftig grej för dem att se att vi vill ha med dem att göra, även om dom inte förstår varför. så jag är himla nöjd. supertrött och ska upp och jobba från halv åtta imorgon. men det var värt det! har byggt relationer med några fina tjejer och fördjupat relationerna till några andra. sen finns det alltid folk som inte lyssnar eller respekterar en, och det får man jobba med.

efter detta år, och jobbet i firth park är jag så redo för en sommar på transtrand. tjugo stycken konfirmander kommer bli lätt som en plätt jämfört med dessa galna förortskids som sparkar inte dörrar och ansikten på varandra. men jag gillar dom och kommer sakna dom, för dom har så himla mycket potential!

nej, nu ska jag gå och lägga mig faktiskt! bara en kort rapport. jag lever!

evert taube

jag har en ny kärlek i livet, och det är evert taube. så jag ägnade eftermiddagen åt att sitta ute i solskenet med nymålade naglar (har inte haft nagellack på flera månader nu pga. mitt caféjobb) och skrev, läste och njöt.


och sen blev det te i fin, och väldigt billig, kaffekopp


 här är den sköna sommaren som jag har lovat dig... (snart iallfall)
Evert Taube – Oh, Eviga Ungdom, Mitt Hjärta...

nu försvinner jag iväg till wales med ett hundratal ungdomar!


redan onsdag

det är redan onsdag igen och tiden bara springer ifrån mig. jag gjorde ett av de klokaste besluten på länge när jag gick och la mig vid tio igår och sov till tio imorse - följden av detta är att jag är lite seg men väldigt utvilad och på bättringsvägen med förkylningen. vilket känns bra! men ska även iväg och jobba här om några timmar så det kan ju göra det sämre, men. förhoppningsvis inte. jobbar bara mellan två och sju ikväll så det är inte farligt.

annars. ja, livet rusar på. i helgen ska vi iväg till wales med massa ungdomar och det blir nog galet. så innan dess blir det mer sömn och tidiga kvällar. har tur med jobbet imorgon med, jobbar mellan tolv och tre och sen får det bli lugn eftermiddag och tidig kväll. känner mig vuxen. eller något.

   

jag har en ny kärlek i livet. och det är stora ringar. en är gjord av betsy,
den andra gjord i en vintageaffär. både väldigt fina. blir nog något att leta
mer efter och önska sig. ringar i allmänhet är ju väldigt fint faktiskt.


fin påskhelg

jag sitter i mitt lilla rum. förkyld (IGEN!!) och trött, men väldigt nöjd efter en fin påskhelg. olivia kom förra onsdagen och åkte hem igår och vi har haft det väldigt fint tillsammans. hon fick se en del av mitt liv med min kurs och med min ungdomsklubb jag jobbar med, träffa några av mina vänner och se min stad. shoppa på fräscha vintageaffärer i staden och njuta av att vara tillsammans. prata större delen av dygnets timmar och dricka väldigt mycket kaffe - både hemma, på starbucks och nosh. promenader har det blivit i både solsken och regn, äggmålande och långfrukostar. vitt vin, och fin middag ute på flådig resturang. kunde inte blivit en bättre påskhelg. och igår avslutade jag den, olivia for från mig vid elvatiden, med att gå till kyrkan för dop. elva personer blev döpta och det var ganska galet. sen gick vi till puben i äkta engelskanda och sen, här kommer vi till det som var jättekul och mysigt och allt men som jag ångrar idag, så gick vi hem till några kompisar och såg the dark knight och jag gick och la mig vid fyratiden imorse. kan nog vara därför förkylningen inte är så bra idag och att jag är helt trött och seg.

men. har haft en lugn dag idag med. inte gjort alls mycket utan försöker bli frisk och bara ta vara på att ha en ledig dag innan massa saker rullar igång med jobb imorgon och onsdag och torsdag och sen ungdomsläger i wales till helgen. kära tid - vad fort tiden går! det är redan några dagar in i april. jag hänger inte med riktigt. om tre månader, ganska precis, är jag ju i sverige igen!! oj. vad konstigt.




fin brud med goda kakor och gott kaffe på starbucks där vi tog skydd för ösregn.



solsken!



reflektioner av två fina brudar.