att komma åka bort. och komma hem igen

hemma igen efter några dagars turne. visserligen var vi åter på skolan igårkväll, men bara för några timmar för att sen åka iväg klockan åtta imorse. turneveckan började i tisdags med biltur till öckerö utanför göteborg. där riggade vi hela kvällen, åt pizza och gick och la oss i resursskolanslokaler. sen onsdag. premiär! tvåhundra niondeklassare. sen mat och nerriggning och resa till jönköping - sofia församling och kanelbullsdoftande hus. föreställning på torsdagkväll efter en otrolig energisvacka för mig. lite släkt kom och föreställningen blev bra. sen snabb nerriggning och fika i kök med glass och mackor.

fredag for vi till kungälv. åt hemma hos betsy och riggade upp på fritidsgården där. mycket folk kom. lite släkt kom. och vi gjorde en väldigt bra föreställning följt av nerriggning (ser ni ett mönster?) och andakt och te. sen soft dag i kungälv för att komma hit till skolan vid halvsjusnåret. lite bakat. lite melodifestival. lite fint folk man saknat. sen sömn, upp. åka. rigga. spela. rigga ner. åka hem.

och nu är jag hemma. och det känns fantastiskt skönt. nyduschad och fräsch med nymålade naglar på både fötter och händer. det är väldigt kul att vara på turne. helt sjukt kul. men man blir trött i kropp och tanke. nu ledig två dagar, sen två föreställningar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jeanette har blivit förkyld :(

2009-03-01 @ 20:24:56
Postat av: Elin

Kul men jobbigt är ordet. Skönt med ledigt! Ser verkligen fram emot när jag ska få se dig agera! Yieyeiyeieyiey!!! :D:D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback