söndag och jag sitter vid datorn igen.

Hej!
idag är det söndag och jag har ont i magen. åt just lunch, en korv och den smakade inte så gott alls.
i helgen har det hänt en massa saker fast endå inte. I fredags så fick vi sluta tidigare i skolan och detta var oerhört välkommet av två skäl. 1) den sista lektionen var naturkunskap & 2) vi fick sluta en och en halv timme tidigare. underbart!

sen så begav vi oss till "bönor & bakat" för att dricka te, äta paj och mackor och annat gott (och fett) och det var trevligt för vi satt där ett bra tag och bestämde viktiga saker och pratade teater och sånt. på kvällen blev det Kill bill vol.2 och jag gillade den. verkligen.

Och - igår !! jag och matilda var och såg Djungelboken på stadsteatern och jag är kär i den föreställningen och allt vad den innehöll. jag gillade speciellt brats-aporna & den gamle boxningstränaren Baloo. och och och - reage vargarna. Och allt utspelade sig på plattan i framtiden när den är helt söndertrasad och klottret tar över och..
ja, den var riktigt riktigt bra.

image97

och melodifestivalen. jag hejade lite på Måns.
 
nu ska jag gå och plugga matte inför det oerhört trevliga omprovet kl. 8:00 imorgonbitti. tack skolan !

Kommentarer
Postat av: Anonym

varför nämner du inget om frida westerdahl hon va ju klart bäst av dom alla!

2007-03-11 @ 16:57:52
Postat av: Elin

Hej min älskade lilla vän! :) Det är nästan vår nu! Man kan cykla till skolan. Vi måste styra upp en till Elin&Linda Sthlms weekend innan sommarlovet, absolutely! Va bra att djungelboken var bra, den verkar häftigt. oh yes! I miss you!!!! Jag har hittat mina frimärken, så snart kommer ett nytt brev (hopefully). Loooove you you you! //E

Postat av: amanda

http://www.youtube.com/watch?v=PDrHzWk6IRM
kolla kolla, från china :)

2007-03-11 @ 19:34:33
Postat av: Anonym

anonyma kommentatorn (som jag med största säkerhet tar för daniel) , jag gjorde det för att jag väl mest tyckte att hon hade fått uppmärksamhet på din egen blogg och jag ville inte göra de andra avundsjuka..eller likande (: men, hon var grym!!
/L

2007-03-11 @ 19:52:04
Postat av: j

andreas skulle ha vunnit!

2007-03-12 @ 07:56:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback