hemma igen.

hemma igen och oj vad konstigt det känns konstigt. jag saknar bruset från rören i lillstugan, en skrattande henke, leende människor, sol, cluedo, pippitommyannikasjörövarelillagubbenherrnilssonochklingklang, sträckplågarna i skogen , de visa kvinnorna, skratten som ekade över gårdsplanen, stampsjungande barn, knarret i fjällgårdstrapporna, fadderfesten , moulin rouge showen, Ja och Nej leken, äpplen, pianospel, lovsång, gitarrklinkande, carolasjungande, eurovisionfantasten, skrytet, saras alibi sara , randigar tröjor, fadderplanerande , skämten , nätterna, sagan, tommy/willywonka rösten, magar, kittlande.

jag saknar allt. men mest av allt märks det att man inte är omgiven av många fina människor. och då tänker jag speciellt på alla faddrar som under fyra dagar blivit ens vänner och lekkamrater. vilken fest det har varit i fadderstugan.
och alla konfirmander, både läger ett och två. ni är fina och för er är saknaden hos mig stor. men vi kommer ses igen. tro inget annat!!

era skratt och er glädje har förgyllt återträffen i transtrand. vad skulle den varit utan allt folk! trots alla mjölklumpar i mina tekoppar och trötthet både i huvudet och halsen så är jag glad! wow.

   kärlek. ett av de få ord som kan beskriva känslan efter ett par sådana dagar.

Kommentarer
Postat av: Johanna

randiga tröjor! jag saknar allas randiga tröjor. och jag saknar allt. saknar dig! vi tänkte ha picknick någon gång när skolan slutat, är du på?

Postat av: johanna

hejsan linda!
det var fest och faddergänget rockade när vi var alla tillsammans! lovely.
kramkramkram!

2006-05-29 @ 20:32:56
URL: http://johannaas.blogg.se
Postat av: Elin

åhhh! jag får transtrandsabstinens!

2006-05-31 @ 11:20:37
Postat av: Lorents

Tja! Du äger, jag saknar åkså transtrand, och hit kan man komma om man googlar på streckplågarna! :D
Kram Lorents

Svar: LORENTS! HEJ! vad kul! hahaha.
Linda Maria

2012-08-29 @ 23:05:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback